«

»

nov 06 2014

Bericht afdrukken

YES! Dit jaar eindelijk een echte Kerstmarkt in Lelystad!KerstmanHet heeft lang mogen duren. Jarenlang, eigenlijk zolang als wij ons heugen kunnen (en dat is toch al snel 25+ jaren), was het een behoorlijk dooie boel met Kerst in Lelystad. Op wat armetierige verlichting na was het als alle andere dagen in het jaar. Een nogal saaie boel.

Maar daar gaat verandering in komen! IJscoman Hennie en zijn wettige vechtgenote Brenda van Voorst, van IJssalon Bella Vita Lelystad, en tal van vrijwilligers hebben de handschoen opgepakt en gaan dit jaar in hartje centrum een heuse Kerstmarkt opzetten. Een Kerstmarkt die 11 dagen lang, van 14 tot en met 24 december, plaats zal bieden aan alles dat Kerst is.

En wat is dat dan? Alles wat Kerst is?

Voorbeeld Kerststal

Voorbeeld Kerststal

Denkt u dan aan een hele hoop Kerststallen waar u lekkere, leuke en mooie zaken kunt nuttigen en kopen. Bijvoorbeeld poffertjes, warme chocolademelk met slagroom, warme gluhwein, uiteraard erwtensoep en andere kerstlekkenrijen, mooie cadeautjes, kerstversieringen, kerstballen, misschien wel kerstbomen, en tal van andere typisch kersterige zaken!

Uiteraard zal de boel ook flink versiert worden. kerst-verlichting zo ver als het oog reikt. Natuurlijk kerstbomen. Prachtige kerstkoren. Uiteraard komt de Kerstman ook langs! U zult worden vergast met optredens in Dickens stijl. En nog veel meer geweldig leuke zaken die kerst tot het gezelligste feest ooit maken. En als u ook niet ontbreekt dan is het feest compleet!

En met u bedoelen ik natuurlijk niet alleen de, naar wij hopen, talloze bezoekers uit Lelystad maar uit heel het land maar ook de mensen die al deze bezoekers gaan vermaken. Dus de mensen die leuke, lekkere en mooie spulletjes aanbieden in de prachtige houten stallen. Niet alleen lokale winkeliers maar natuurlijk ook standhouders en ondernemers uit het hele land! Er zijn, zo hebben wij ons laten vertellen, nog wat stallen en chalets vrij. Dus wees er snel bij! Want hier moet u gewoon bij zijn!

Eigenlijk staat en valt alles nu nog met de deelname van zoveel mogelijk winkeliers, handelaren, ondernemers en iedereen die van deze Kerstmarkt een grandioos succes kunnen gaan maken. Een succes dat voor herhaling vatbaar is en de naar gezelligheid en een echte Kerstmarkt hunkerende mensen in Lelystad en verre omstreken superblij gaan maken! En als de familie Veelkantie daar een beetje aan bij kan dragen...

Daarom hieronder even de nodige gegevens die van toepassing zijn:

Een stal, kraam of chalet huren gedurende deze dagen? Bel als de bliksem met Hennie & Brenda van Voorst! Dat kan op 06-21635690 of e-mail naar [email protected]. Of u vult gewoon direct even het online inschrijfformulier in!

Eerst alles nog even nader bekijken? Dat kan op de speciale website! Ga daarvoor naar: http://kerstmarktlelystad.nl. Of natuurlijk naar de Facebook pagina: https://www.facebook.com/kerstmarktlelystad. Maar wacht zeker niet te lang! Want in principe sluit de inschrijfperiode voor deze unieke kans op 15 november aanstaande al. Weg is weg - pech is pech!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/11/06/yes-dit-jaar-eindelijk-een-echte-kerstmarkt-in-lelystad/

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Jennifer sterrenburg

  U zult worden vergast met optredens in Dickens stijl. ???? vergast ???

  1. Meneer Veelkantie

   Hai Jennifer,

   Ja inderdaad. Vergast in de zin van vergasten. Doodnormaal Nederlands.

 2. Christel Schroder

  Kijk dit vind ik dan weer heel leuk!

  1. N.Claassens

   Het is vergast worden op.

Laat een reactie achter