«

»

mei 25 2014

Bericht afdrukken

Handelsboycot? Fuck de Saudis!

Waar zijn opeens al die principiële (met name linkse) mensen gebleven die radicale boycotten eisten jegens Zuid Afrika i.v.m. het apartheidsregime, het (met name linkse) gespuis dat iedereen die zich niet uitsprak tegen apartheid verbaal en moreel met de grond gelijk maakten, de linkse Indymedia, het RaRa en AFA tuig die aanslagen pleegde op bedrijven en personen die zaken durfde te doen met het apartheidsregime, de massale protesten, het tot martelaar tegen apartheid maken van terroristen die aanslagen beraamde op 'vijanden' van o.a. het marxistische ANC, enzovoort? Waarom is men nu opeens zo muisstil nu het gaat om een islamitische Arabische dictatuur (pleonasme)?

Waarom staat links van de PvdA, de SP tot aan Groenlinks, die zich zo verzet hebben tegen het Zuid Afrikaanse apartheidsregime, nu vooraan om Wilders en zijn PVV te veroordelen en diep door het stof te gaan voor het Saudische apartheidsregime die niet alleen zwarten (zijn slaven in hun ogen), Aziaten, vrouwen, homoseksuelen, Joden, christenen en iedere andere minderheid en/ of mensen met een andere en/ of afwijkende (niet-islamitische) mening terroriseren, te martelen en gevangen te zetten, nu vooraan om het Saudische regime te steunen? Waarom moet zogenaamd 'guur-rechts' nu de fakkel dragen als het aankomt op het strijden tegen onrecht, apartheid, discriminatie en racisme? Zijn Saudische vrouwen, homoseksuelen, Joden, gastarbeiders en mensen met een afwijkende mening nu opeens geen mensen meer die recht hebben op een gelijke behandeling en tenminste een minimum aan mensenrechten? Laat hypocriet links, PvdA voorop, weten wat u ervan vind! Retweet of deel onderstaande boodschap:

Let's rip the Saudis a new asshole Nieuwe Saudi Arabische Vlag

De Nederlandse regering maakt 'namens ons' haar excuses aan de Saudi's?
Retweet & deel deze post om hen te laten weten hoe wij er echt over denken!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/05/25/handelsboycot-fuck-de-saudis/

Laat een reactie achter