«

»

mei 25 2014

Bericht afdrukken

Onze regering – ‘Mensenrechten… Pfff… zo puberaal!’

Timmermans (‪#‎PvdA‬) spreekt even namens u allen:

Timmermans'Een boycot door Saudi Arabië is niet eerlijk! Want wij zouden nooit zoiets puberaals doen als mensenrechten respecteren of totalitaire islamitische hellholes als Saudi Arabië boycotten omdat ze seriematig de mensenrechten van haar onderdanen met voeten treed! Laat staan dat wij er ook maar iets van zouden zeggen en zo onze economische belangen zouden beschadigen. Want iedereen weet toch dat geld veel belangrijker is dan zoiets totaal triviaals als mensenrechten!'.

Bron.

Best wel interessant om te weten dat ook uw mensenrechten op de laatste plaats komen zodra onze regering een hoger doel, bijvoorbeeld een economisch belang, ergens in ziet. Best een hele geruststellende gedachte, is het niet!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/05/25/onze-regering-mensenrechten-pfff-zo-puberaal/

Laat een reactie achter