«

»

Apr 27 2014

Bericht afdrukken

Documentaire: Meest Geperverteerde SeriemoordenaarsGelukkig zijn de meeste mensen, voor zover wij dat kunnen beoordelen, relatief geestelijk gezond. En als ze geestelijk al niet zo gezond zijn dan nog zijn het geen mensen die zoiets als een moord zouden plegen. Op de uitzonderingen na.

Het verontrustende daarbij is dat het, op de reli-dwazen en politieke radicalisten na, vaak gaat om mensen die ogenschijnlijk normaal, ja zelfs heel innemend en daardoor vaak erg geliefd zijn bij familie, vrienden, kennissen en passanten. Mensen die een doodnormaal sociaal leven lijken te leiden, gehuwd zijn, kinderen en zelfs kleinkinderen hebben. Het is juist het feit dat deze mensen, in tegenstelling tot zoals men lustmoordenaars doorgaans in films afbeeld, zo onopvallend of juist opvallend zijn in positieve zin maakt dat men vaak jarenlang ongestoord de gang kan gaan. In de onderstaande documentaire worden s'werelds meest geperverteerde seriemoordenaars er uitgelicht.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/04/27/documentaire-meest-geperverteerde-seriemoordenaars/

Laat een reactie achter