«

»

mei 24 2014

Bericht afdrukken

Giga-Gaten-In-Je-Bek-Gek – De bewegende beelden…

MafkeesEnige tijd geleden plaatste ik de naast staande foto op de Veelkantie Facebook Pagina. Daarop kwamen heel wat reacties en de status met de foto is enige honderden keren bekeken. We hebben inmiddels een naam van het mannetje. Hij heet Joel Miggler en is inmiddels 23-jaar.

De foto's riepen al de nodige walging op in de reacties onder de status. Maar dat was tot u de bewegende beelden heeft gezien. Laat maar zeggen dat u ontbijtje, lunch of avondeten beter even een momentje opzij kunt schuiven wanneer u van voornemens bent om de video te bekijken.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/05/24/giga-gaten-in-je-bek-gek-de-bewegende-beelden/

1 reactie

  1. Tom

    wel gemakkelijk bij de tandarts!!!!!!!!

Laat een reactie achter