«

»

okt 18 2010

Bericht afdrukken

Europshopper Pizza Test

Enige tijd geleden plaatste ik een coupon voor gratis Euroshopper Pizza's. Daar wilde wij gebruik van maken om de Euroshopper Pizza's uit te testen, maar het inkoopbeleid van onze dichtstbijzijnde Albert Heijn is ronduit waardeloos te noemen.

Maar de aandrang om de Pizza's van Euroshopper te testen bleef. Want we waren toen nog in de veronderstelling dat we het dieptepunt qua diepvriespizza's wel hadden bereikt. Euroshopper kon het niet slechter doen dan bijvoorbeeld Wagner of Dr. Oetker. Dat leek ons onmogelijk, dus testen wij vol vertrouwen alsnog de Euroshopper Pizza's.

Helaas waren er ook deze keer maar twee smaken voorradig.

We behandelen allebei de pizzasmaken in één keer. Want het zou teveel eer zijn om er twee reviews aan te besteden.

Maar eerste even de positieve kant van de zaak. In tegenstelling tot de andere pizza's die wij testen lijken de Euroshopper Pizza's WEL op de afbeelding op de doos. En wat nog verrassender was… ze smaken zelfs zoals ze er op de doos uitzien. Althans, ze smaken als de doos, maar dan met wat tomaten- of kaassmurrie.

We hebben waarlijk nog nooit zo'n vulgaire diepvriespizza's gegeten. De vier soorten kaas smaakte als één soort smakeloze prut dat desalniettemin de smaak bepaalde. Zelfs de ansjovis die we op de Vier Soorten Kaas Pizza deden, om er toch nog iets smakelijks van te maken trok het niet en kon de allesoverheersende prut niet doen vergeten. De tomatensmurrie op de Margherita smaakte bijzonder zuur en overheerste iedere andere smaak. Zelfs die van de salami, die we uit armoede maar op de Margherita hadden gedaan om het eten zonder kokhalzen te bevorderen.

Kortom, dit is absoluut een wanstaltig product! En dat is bijzonder jammer, want er zijn talloze Euroshopper producten die van goede of zelfs uitstekende kwaliteit zijn. Denk daarbij aan het bier, de boter, spekblokjes, pasta,  toiletpapier, keukenpapier, enzovoort.

Zie ook:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2010/10/18/europshopper-pizza-test/

1 reactie

  1. Kees

    Jeetje wat een gezeur!

Laat een reactie achter