«

»

Aug 21 2012

Bericht afdrukken

Prachtige Groente & Fruit Snijwerken

Kent u dat? Zit je bij bijvoorbeeld een Chinees restaurant te genieten van de maaltijd en dan ziet u vanuit uw ooghoek dat van die cultuur- en culi-barbaren de vaak prachtige kunstwerkjes die de kok maakten uit groente of fruit opeten of zelfs in mootjes zitten te hakken. Persoonlijk kan ik daar best nijdig over worden. Want kennelijk snappen die mensen niet dat er niet zelden erg veel werk en tijd zit in het vervaardigen van deze prachtige kunstwerkjes en deze in veel gevallen niet bedoeld zijn om op te eten of zelfs achteloos kapot te maken. Om de mensen met een gezond verstand, maar vooral ook de cultuur- en culi-barbaren, bewust te maken van hoeveel werk, tijd en creativiteit er in deze kunstwerkjes gaat zitten wil ik u de hier onderstaande elf video's aanbieden.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/08/21/prachtige-groente-fruit-snijwerken/

1 reactie

  1. Mir

    In 1 woord schitterend, wat een kunstenaars. :yes:

Laat een reactie achter