«

»

aug 28 2012

Bericht afdrukken

Verhuizing veelkantie.nl groot succes!

Huidige ProviderHet zal u niet direct opvallen, maar Veelkantie is vannacht (voor de 2x keer in circa een maand tijd) verhuist van hosting provider. Helaas was dit noodzakelijk omdat de vorige host, waar ik dus een maandje geleden naar verhuisde, niet instaat bleek te zijn om de boel fatsoenlijk op de rit te zetten en functioneel te krijgen. En dat zou allemaal te wijten zijn aan 'configuratiefouten' aan mijn kant. Maar lord and behold! Even zo spontaan als mijn site tal van functionaliteiten verloor bij de verhuizing naar de vorige host, zo spontaan werkt nu alles bij de nieuwe host wel weer zoals ik mag verwachten. Kennelijk was er toch niet zoveel mis met de configuratie van veelkantie.nl, de hulpprogramma's en plugins.

Uiteraard komt meneer Veelkantie binnenkort met een review van de 'service' van de vorige provider. Laat maar zeggen om hen te 'bedanken' voor een maand van diepe ergernis. Ondertussen plaats ik graag een banner om mijn huidige provider oprecht te bedanken voor de service die men mij verleende. Want zo werkt het bij meneer Veelkantie. Ben je netjes en verleen je me de service die ik mag verwachten, en doe je net even dat stapje extra, dan mag ik u graag belonen. Naait u meneer Veelkantie een oor aan en bent u niet te bewegen tot een minimum aan service en maakt u er een rotzooi van, dan beloon ik u eveneens met een review waaruit dat nadrukkelijk blijkt. En geloof me... er is een hoop te vertellen over de vorige provider.

Ondertussen zijn er bij de verhuizing, omdat daar (normaal) altijd een kleine (of zoals bij de vorige provider een enorme) tijdspanne tussen zit, een paar reacties van bezoekers verloren gegaan. Treft u derhalve uw recente reactie niet meer aan dan wil ik u vriendelijk verzoeken om deze opnieuw te plaatsen. Ik ben er u op voorhand dankbaar voor. Komt u verder nog hikjes of probleempjes tegen dan graag even hier melden.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/08/28/verhuizing/

8 reacties

Naar het reactie formulier

 1. hylander

  Hopelijk gaat het nu een stuk beter… :laugh:

 2. MdJ

  Vandaar dat ik een aantal reacties misste. Dacht dat u ze verwijderd had.
  Ik hoop dat deze provider het beter doet. Pagina’s lijken in ieder geval beter te laden!

  1. Meneer Veelkantie

   Hylander,

   Het werkt nu spontaan 100% beter. Als vanouds voordat ik naar de vorige host verhuisde. Maar die gasten blijven volhouden dat het allemaal niet aan hen heeft gelegen.

   MdJ,

   Nee, die zijn verloren gegaan bij de verhuizing. Jammer maar helaas ;)

 3. Mir

  Natuurlijk nooit toegeven dat het aan hunzelf lag he…..Maarja is natuurlijk geen reclame voor ze ;-) Succes met deze overgang, vanuit hier zie ik nog niets vreemds. En idd volgens mij laden de pagina’s ook sneller.

 4. thor

  Ook hier laadt de site veel vlotter.
  Krijgen de vaste bezoekertjes na de geslaagde verhuizing nog een uitnodiging voor een house warming party ;)

  1. Meneer Veelkantie

   Aan alle,

   Kijk, dat is allemaal goed nieuws. Ben blij dat ik van die prutsers af ben ;)

 5. Yvonne

  Fijn zeg! En die housewarming, daar heb ik ook wel oren naar. ;-)

  1. Meneer Veelkantie

   Yvonne en andere,

   Mooi dat het allemaal zo voorspoedig lijkt te werken. Ben tot op heden enorm tevreden over de nieuwe hosting provider. Alles werkt weer zoals het moet. Ben zo blij dat ik van de vorige prutsers af ben. Ik kan nu weer gewoon remote (dus vanaf een desktop programma) bloggen, ik ontvang weer gewoon mail via de normale weg, ik heb weer meer inzicht in wat mensen leuk vinden en de cijfertjes over de cijfertjes, ik kan eindelijk weer verder en uitvoering geven aan mijn ‘alleen voor genodigden’ project, ik kan gewoon weer alles uploaden wat ik wil, Alex van mijnwebsitehosting.nl heeft me tot op heden gewoon uitmuntende service verleend die spreekwoordelijk onbetaalbaar is, enzovoort. Het is zo’n wereld van verschil met de vorige wijverprutsenuwsite.nl hoax… euh host… En dat voor omgerekend € 2,30 per maand aan hosting kosten! Woorden schieten tekort.

   Housewarming? Ons huis was warm genoeg vandaag en de afgelopen weken. Als het nou een Housecooling was… Tja… Maar wie kan jullie tegenhouden een virtueel online feestje te houden? Ik ben in er in gedachten wel bij hoor ;)

Laat een reactie achter