«

»

dec 29 2013

Bericht afdrukken

What would you do? Employee With Down Syndrome

All eerder plaatste ik diverse video's van het programma 'What would you do?' op het forum van deze site (zie hier en hier). Omdat het een geweldige serie is die met de verborgen camera het gedrag, of veeleer de reactie op het gedrag van mensen vastlegt in precaire of gevoelige situaties. Soms tot mijn diepe telleurstelling reageren mensen niet of zelfs instemmend. Soms, tot mijn vreugde en ontroering, nemen mensen het volmondig op voor mensen (vaak de zwakkere in de samenleving) die door acteur verbaal onder schot worden genomen. Hieronder weer een excellente episode:


Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2013/12/29/what-would-you-do-employee-with-down-syndrome/

Laat een reactie achter