«

»

jan 12 2014

Bericht afdrukken

Ahhhh wat lief – Aapje luist een kat

Je zou bijna denken dat de titel een soort geheime boodschap is. De aap luist de kat. Ik herhaal, de aap luist de kat. Maar dat is het niet. Het is nog veel leuker dan dat. Want het is nu eenmaal zo dat veel beesten bepaald niet samen gaan. Ook al willen wensdenkers, u kent ze wel de idealisten die de lam al bij de leeuw zien liggen en daarom alvast hun huiskat vegetarisch opvoeden, dit graag geloven. Of die denken dat wilde dieren de gewoon wat grote versies zijn van huisdieren. Maar heel soms zijn er werkelijk schattige combinaties en uitzonderingen die je gewoon moet zien.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/12/ahhhh-wat-lief-aapje-luist-een-kat/

1 reactie

  1. Thor

    Dacht even dat er stond ‘ lust…’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *