«

»

Jan 14 2014

Bericht afdrukken

SIRI en de islam – NSA kwestie of gewoon een bug?

Er is iets vreemds aan de hand met de Apple iPhone. Zet je de locatieservice uit en je vraagt naar verschillende wereldreligies dan is dat geen probleem. Als je aangeeft SIRI (de spraakbesturing van de iPhone) geef mij informatie over het christendom dan zal SIRI antwoorden met 'ik heb dit voor je gevonden' en toont de Wikipediapagina over het christendom op het beeldscherm. Zo ook bij andere wereldreligies. Behalve, in ieder geval als de telefoon ingesteld staat op de Duitse taal,  als je dezelfde vraag stelt over de islam! Dan verzoekt SIRI je eerst om weer de locatieservice van jouw iPhone aan te zetten. Dat is op z'n minst vreemd! Wil of moet de Duitse overheid uw locatie weten als u op de islam zoekt? Is dit ook in Nederland het geval? Is dit een bug of een hoax? Laat het ons weten. Erg interessant!

Important!

Let op! Meneer Veelkantie heeft geen iPhone en kan bovenstaande en onderstaande video niet zelf controleren. Dat zult u zelf moeten doen. Laat ons graag weten in de reacties hieronder of dit correct is.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/14/siri-en-de-islam-nsa-kwestie-of-gewoon-een-bug/

Laat een reactie achter