«

»

feb 26 2014

Bericht afdrukken

Vogel vs. Vliegtuig – Vliegtuig wint, deze keerAls een vogel tegen een vliegtuig opvliegt, of andersom, geeft dit een immense klap. Vogels en vliegtuigen gaan dan ook niet zo goed samen. Vogels die in de motoren van vliegtuigen terechtkomen richten vaak enorme schade aan. Soms zo erg dat een noodlanding noodzakelijk is of een vliegtuig zelfs neerstort. Nu gaat het in onderstaande video om een eenmotorig vliegtuigje en komt de vogel tegen het raam van de cockpit aan. Maar het geeft wel aan wat de impact is. Deze aanvlieging had, zoals voor de vogel, ook voor de mensen in het vliegtuig makkelijk fataal af kunnen lopen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/02/26/vogel-vs-vliegtuig-vliegtuig-wint-deze-keer/

Laat een reactie achter