«

»

Apr 07 2014

Bericht afdrukken

Spider Crab versus Stingray – War of the WorldsIn de onderstaande buitengewoon fascinerende natuurvideo zien we een enorme hoeveelheid Spider Crabs tijdens een even zo enorme orgie. Tussendoor doen ze zich nog even tegoed aan een overleden soortgenoot. Dan uit het niets komt er een soort van spaceship over in de vorm van een Stingray. Op zeker moment stort de Stingray zich op een slachtoffer en zien we een moment hoe de Stringray de Spider Crab oppeuzelt terwijl hij oneetbare delen direct weer loost. Het is dat wij beter weten, want je zou zo denken dat het een scene is uit H.G. Wells boek - War of the Worlds...

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/04/07/spider-crab-versus-stingray-war-of-the-worlds/

Laat een reactie achter