«

»

mei 05 2014

Bericht afdrukken

Generaal Peter van Uhm heeft respect voor NL JihadistenPolitici vinden dat wij ons niet zo druk moeten maken om Nederlandse jihadisten. Want misschien zijn ze wel op vakantie in Syrië... Onze legertop maakt het nog idioter. Zoals generaal Peter van Uhm die respect heeft voor Syrische terroristen. Want... hij heeft respect voor hun gedrevenheid waarmee Nederlandse extremistische moslims 'voor hun idealen opkomen om de wereld naar hun denkbeeld te verbeteren. Hij vind ook dat wij allen trots op hen moeten zijn.

Het zal ook u steeds duidelijker worden hoe het mogelijk was dat de nazi's Nederland, inclusief leger, in vijf dagen onder de voet liepen. Onze generaals en commandanten hadden het veel te druk met het betuigen van respect aan de door idealisme gedreven nazi's die zo gedreven streefde naar een betere wereld volgens hun beeld. Het zal ook de reden zijn dat onder de ogen van ons leger 8.000 Bosnische moslimmannen werden vermoord. 'Pianoman' Karremans was juist op dat moment gewoon even een inspirerend lofliedje voor de Serven aan het pingelen. Of zo.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/05/05/generaal-peter-van-uhm-heeft-respect-voor-nl-jihadisten/

Laat een reactie achter