«

»

Sep 14 2014

Bericht afdrukken

Duizenden $ verdienen met niets doen? DJ worden!

Ze, DJ's, verdienen vele duizenden dollars dan wel euro's met optredens tijdens dance feesten of in grote discotheken. Staan daar achter iets wat lijkt op een mengpaneel wat aan knopjes te prutsen en worden aanbeden door duizenden fans. Maar wat doet men eigenlijk voor het vele geld? Het antwoord is in de regel helemaal niets! De muziek is van te voren gemaakt in de studio, als het even meezit door de DJ zelf, en gezuiverd van alle foutjes en alle effecten en effectjes zijn eveneens al kant en klaar verwekt in de muziek. Zelfs de lichtshow is door een lichttechnicus voorgeprogrammeerd. Het enige wat de DJ uiteindelijk doet is aanwezig zijn, op de play knop klikken en maar wat doelloos aan knopjes draaien.

Neem voortaan deze jongen. Faked ook maar hij kost maar 2 cola's en een tientje 😉

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/09/14/duizenden-verdienen-met-niets-doen-dj-worden/

Laat een reactie achter