«

»

jan 13 2014

Bericht afdrukken

Smeltend asfalt door de zomerhitte

Meneer Veelkantie heeft het ooit, zal al snel 40 jaar geleden zijn, meegemaakt. We waren op een vakantietrip naar de boerderij van een tante in Lioessens (Friesland) en moesten, omdat het feit dat het OV gewoon niet verder ging door de omstandigheden, met de voet verder. En dat werd een hele lastige moeizame toch. Want het was die dag zo heet dat het asfalt letterlijk smolt. En helaas konden we niet overal door de berm of iets dergelijks heen, dus moesten we ons wel zo nu en dan op het asfalt begeven. Het wadlopen wat wij aldaar later ook deden was er niets bij. Sindsdien zijn de wegen kennelijk een stuk beter want we hebben het nooit meer meegemaakt. Maar dat is niet in alle landen het geval!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/13/smeltend-asfalt-door-de-zomerhitte/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *