«

»

Sep 19 2014

Bericht afdrukken

Wat denken die Iraniërs wel! Dat ze Happy mogen zijn?UPDATE: De 7 personen in de hieronder vertoonde en beschreven video zijn veroordeeld tot voorwaardelijke gevangenisstraffen en 91 zweepslagen ieder. Één van de dames kreeg een jaar gevangenisstraf voorwaardelijk. De overige 'ontuchtplegers' kregen een half jaar voorwaardelijke gevangenisstraf. De jongeren zijn er niet happy mee.

Onderstaande blogpost dateert van 21 mei 2014

Dit is een hoogst ironisch maar toch ook dieptriest bericht. Een aantal jongeren uit Iran, Teheran om precies te zijn, wilde laten zien dat het allemaal nog zo slecht niet is in de islamitische dictatuur (pleonasme) Iran door een dansvideo op te nemen op het aanstekelijke nummer Happy van Pharrell Williams. Zie onderstaande leuke vrolijke muziekvideo:

Ze hadden echter buiten de waard... euh... baard van Mohammed, gerekend. Want als allah had gewild dat mensen vrolijk waren dan had hij niet zo'n barbaarse ellendige en deprimerende religie/ politieke doctrine in elkaar geknutseld. Dus werden de 6 jongeren, drie jongens en drie meiden, opgepakt door de Iraanse religieuze en zedelijkheidspolitie.

Stevig ingepakt in lappen stof en zonder vrolijke hoedjes e.d. verschenen de drie meiden en jongens vervolgens op de Iraanse televisie om publiekelijk boete te doen en hun diiepste spijt te betuigen voor het feit dat ze even een moment happy waren geweest en abusievelijk in de veronderstelling waren dat happy zijn een optie is in het islamitische Iran. Ze hadden niet geweten dat de video uitgezonden zou worden en hadden nog, door pruiken te dragen in plaats van poetsdoeken, geprobeerd allah en zijn aardse helpers gunstig te stemmen. Hetgeen hen overduidelijk niet gelukt is. Anderzijds beweerde ze, om begrijpelijke redenen, dat ze tot deze vuige daad verleid waren en erin geluisd waren door derden (vast Joden!) die hen plechtig hadden beloofd dat ze toestemming van de overheid hadden om de video te maken maar dat deze nooit gepubliceerd zou worden. Hetgeen overduidelijk wel gebeurde zoals wij inmiddels weten.

De politiechef kwam nog even aan het woord om de jongeren in Iran stevig op het hart te drukken dat happy zijn en dansen 'een vulgaire daad is die de publieke kuisheid aantast' en dat jongeren die zich toch zulks laten verleiden binnen enkele uren opgepakt zullen worden! Alhoewel het hen een maand kosten om deze jongeren te lokaliseren.

Pharrell Williams liet overigens op zijn Facebook pagina weten verbijsterd te zijn dat mensen in Iran opgepakt worden voor het verspreiden van happiness. En dat terwijl Williams ook niet bepaald vrij is om een happy nieuwe neger te zijn.Pharell Williams FB bericht

Het is toch fijn dat de Iraanse autoriteiten, met de koran, hadith en sharia in de hand, er zo streng op toezien dat mensen niet happy zijn in Iran. Want dat zou toch wel heel erg Westers en dus hoogst verwerpelijk zijn! Blij zijn doe je maar na je dood, zoals de islam voorschrijft, en dan bij voorkeur als je aan je einde komt als een brave jihadist of zelfmoordterrorist! Dan mogen de meiden, in het hemelse hof van allah, namelijk wel hoerig zijn en de mannen hen keer op keer ontmaagden. Tot die tijd zullen ze nog even heel geduldig in kuisheid moeten afwachten met happy zijn!

Overigens zitten de trieste jongeren nog altijd vast voor deze 'criminele misdaad'. Alleen allah weet wat hun lot zal zijn.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/09/19/wat-denken-die-iraniers-wel-dat-ze-happy-mogen-zijn/

Laat een reactie achter