«

»

apr 19 2011

Bericht afdrukken

Vreemde Voedsel Feiten – Creepy Slapende Baby Taart



In Amerika is het geven van een Baby Shower een leuke traditie. De aanstaande ouders geven een feestje om te vieren dat er een baby op komst is. Op zulke feestjes worden veel cadeautjes gegeven. En nou kun je wel aankomen met de gebruikelijke knuffelbeer of babykleertjes en dergelijke, maar dat is misschien een beetje afgezaagd. Als je een ster in de keuken bent maak je dus gewoon een taart in de vorm van een baby. En dat kan prachtig zijn zoals u kunt zien in onderstaande video.

Prachtig natuurlijk, dus waarom dan toch de toevoeging 'Creepy' in de titel? Laat mij u dat uitleggen. Er komt het moment van aansnijden van de taart… En dan blijken de aanwezige er een demonisch genoegen in te scheppen om een groot mes in het hoofdje van de baby te steken:

En alsof dat niet genoeg is klieft een gast, misschien wel de aanstaande vader ook nog eens het schedeltje van de baby. En dan zegt een andere gast ook nog eens: 'and now cut his face off'.

Ik weet niet hoe u erover denkt, maar dit is fouter en enger op meer manieren dan ik nu even kan bedenken. Krijg er hoe dan ook koude rillingen van. Brrrr!

Zie ook:

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2011/04/19/creepy-slapende-baby-taart/

1 reactie

  1. floor

    gatverdamme van onsmakelijk en ongepast

Laat een reactie achter