«

»

aug 14 2014

Bericht afdrukken

Beste ‘Nederlandse’ ISIS Fanboys,Open brief aan de 'Nederlandse' wannabe ISIS knulletjes

illahla illah hoeplala kijk ons een stoer zijn want we doen een jihadi na!

Ali babab illahla illah hoeplala kijk mij nou toch eens stoer zijn want want ik doe een net een echte jihadi na!

Ik richt het woord maar even rechtstreeks aan jullie in plaats van over jullie te spreken. Want ik denk dat we een paar zaken moeten doornemen en zo link en rechts recht moeten zetten. Zeg maar om het in Nederland 'gezellig' te houden.

Goed, ik begrijp uit de linksleunende media dat jullie ontevreden zijn over jullie leefomstandigheden. Zeg maar de 'socio-economische omstandigheden' waarmee met name links altijd zo schermt. En dat zou de reden zijn waarom jullie 'radicaliseren' en vervolgens de fanboys van clubs als ISIS en de gangster gaan lopen uithangen en dergelijke.

Inzake die 'socio-economische omstandigheden' denk ik dat we even een zogenaamd 'kip en het ei' verhaal moeten doornemen. Want wat was er eerst? Waren jullie eerst onaangepaste massa-jattende hondsbrutale criminele arrogante pleurislijders, en zijn daarom werkgevers niet zo dol op jullie en willen jullie geen baan aanbieden? En is het zo dat de maatschappij jullie vanwege eerdergenoemde gedrag uitkotst? Of was het andersom? Is het discriminatie?

FOUT! Jullie gaan alweer niet door naar de volgende ronde! Kras, kras, kras, ONGESCHIKT! Ben voor de verandering eens eerlijk! Wijzen naar 'rasjistische' Hollanders en de ISIS fanboys uithangen gaat jullie niet helpen.

Beste jong & lui. Ik loop al een poosje mee op deze wereld en ik heb mijn wereld zien veranderen van een Nederlandse maatschappij, met Nederlandse normen en waarden, naar een zogenaamde 'multiculturele' samenleving. Ik heb onze straat zien veranderen van één Marokkaans gezin op alleen maar autochtonen, en een enkel Moluks gezin, naar een straat met één autochtoon gezin op alleen maar Turken en Marokkanen. En weet je wat, het was best gezellig in het begin. Jullie opa's hadden namelijk geen enkel probleem om een baan te vinden. Ze konden er zelfs acht kinderen, jullie vaders en moeders, van onderhouden en er een afgetrapte Mercedes van rijden. Iets wat voor de meeste autochtonen met een groot gezin niet was weggelegd terwijl ze exact hetzelfde werk als je opa deden.

Wat langzaam maar zeker een beetje een probleem werd is dat de Nederlandse overheid totaal geen eisen stelde aan jouw opa en oma. Daardoor komt het dat je opa en oma, als ze nog leven, zelfs nu na meer dan 40 jaar nog geen fatsoenlijk woord Nederlands spreken. Nou was dat voor oma niet zo heel erg want die zat toch alleen maar de hele dag in de keuken of voor de televisie naar Turkse of Marokkaanse zenders te kijken. Dat was immers Allah's wil. Maar het leverde je opa wel wat problemen op. Met name bij het opvoeden van jouw vader en moeder. Soms was het natuurlijk wel makkelijk, want tijdens ouderavonden konden jullie ouders opa van alles wijsmaken, en veranderde slechte gesprekken spontaan tijdens de vertaling door jouw vader of moeder in een gesprek waarin ze de hemel in geprezen werden. En toch... jouw vader en moeder, toen ongeveer even zo jong als jullie nu, vonden het thuis evengoed niet erg gezellig. Want opa dacht dat hij nog in het Rifgebergte woonde en dus ook in Nederland dezelfde cultuur gehandhaafd diende te worden. Dus werd er vooral door jullie vaders, tot heel laat in de avond op straat rondgehangen. En het is daar, bij de 'opvoeding op straat', dat zo ongeveer het 'multi-culturele' drama is begonnen.

Mijn god, of jouw Allah, wat ontwikkelde met name jullie vaders zich tot een onvoorstelbare etters! Roven, stelen, slopen, mishandelen en terroriseren. Maar goed, ook jouw pa en ma werden ouder, dus er moest getrouwd worden. Alleen de Marokkaanse en Turkse meiden die al een poosje in Nederland woonde waren volgens jouw opa en oma 'te verwesterd'. Die lieten zich niet zomaar de keuken in trappen om onderdanig daar de rest van hun leven te slijten. Dus moest jouw moeder geïmporteerd worden uit het één of andere gehucht in Marokko of Turkije. Het liefst eentje die niet kon lezen of schrijven en de Nederlandse taal niet en nooit zou beheersen. Die waren namelijk nog wel 'kneedbaar'.

Alras werden jullie geboren. En niet onder de beste omstandigheden. Want jullie moeders konden zoals gezegd lezen noch schrijven en kwamen zelden buiten de deur. Dus daar hadden jullie qua opvoeding ook niet zoveel aan. En pa... Sorry, maar dat was nu eenmaal de lamlul die de hele dag in het koffiehuis rondhing met zijn vrienden en stiekem alcohol dronk, en vervolgens met zijn al dan niet bezopen kop vol opruiende propaganda uit het koffiehuis of vrijdags vanuit de moskee, thuisgekomen dacht dat hij jullie opvoeding er wel even in een avondje in te rammen met de riem.

Op voorspraak van de imam, en aan de hand van 'adviezen' die jouw vader opdeed in het koffiehuis, begon je vader te denken dat het gebrek niet in zijn opvoeding zat maar dat het een gebrek aan geloven was wat jullie parten speelde. En daar waar jouw opa nog redelijk relaxt met de islam omging veranderde jouw vader jullie thuis in een soort van koranschool en werden de touwtjes verstikkend strak aangetrokken. Jullie zusters hebben daar een flink jeugdtrauma van opgelopen, maar jullie als islamitische prinsjes en toekomstige overlords van het heidense Nederland, namen de poten om op straat de vernederingen thuis te overcompenseren door de stoere 'Tony Montana' uit te lopen hangen.

En dan zijn we nu waar we moeten zijn. Op de vraag wat er het eerst was, 'discriminatie of jullie gedrag', is het antwoord... jullie gedrag! Want ook jullie groeide op tot enorme etters terwijl jullie zusters het over het algemeen een stuk beter deden. Tot groot ongenoegen van vooral je vader en tot jaloezie van jullie zelf. Want meisjes die het beter doen in een macho eer gedreven mannencultuur... Dat deed wel even flink zeer! Dus nog meer overcompenseren!

En die overcompensatie, om het gebrek aan opvoeding, de vernederingen die jullie jezelf aandoen en daardoor minderwaardigheidsgevoel en gebrek aan een beetje identiteit te compeseren, lijken jullie gevonden te hebben het uithangen van de stoere jihadist en islamist. En in die zogenaamde 'hoedanigheid' promoten jullie een wereld waarin jullie zelf niet zouden kunnen en ook niet in moeten willen leven. Want ga maar na wat jullie lot, of dat van jullie kinderen, zal zijn onder een streng en strikt islamitische regime volgens de sharia. Blowen? Neem van mij aan dat je de zweepslagen zult voelen! Jatten, dat doe je ook maar twee keer, want dan ben je beide jatten kwijt! Beetje autochtone niet-islamitische meiden neuken? Kost je minstens een paar maandjes water en brood! En kom je uiteindelijk daartegen in opstand, omdat het toch allemaal niet zo ideaal is als het leek, dan snijden ze gewoon je kop eraf! Oh, en je bent hoe dan ook nog altijd zo arm als een rat. Want van ontwikkeling hebben ze in een islamitische maatschappij nog nooit gehoord. En als je dus dacht dat je nu in een aftandse buurt woont, dan moet je voor de gezelligheid eens in Iran of Afghanistan gaan kijken. Buiten de enkeling woont de rest in kubussen van koeienstront!

Inmiddels zijn we zover dat jullie, wederom vaak, importbruidjes de derde generatie aan het werpen zijn. Diverse van jullie hebben zelfs al kinderen. En alle tekenen wijzen erop dat deze weer de overtreffende trap qua onaangepastheid zijn van jullie, zoals jullie de overtreffende trap van jullie vaders zijn. En dat, beste zogenaamde ISIS fanboys, is waarom Nederland niet alleen jullie maar ook jullie nazaten uitkotsen. En als dat is wat jullie willen... ga dan vooral zo door!

Er zit alleen wel een grens wat de gemiddelde Nederlander van jullie pikt. En die grens komt behoorlijk snel dichterbij. Zelfs een flink deel van jullie zogenaamde 'broeders en zusters' die jullie claimen 'te verdedigen' heeft het inmiddels wel met jullie gehad. De enige die jullie nog niet uitkotsen zijn de linkse welzijnswerkers, de ogen en de logen, omdat ze er een dikke boterham aan verdienen (ja zij wel!) en er dus helemaal niet op zitten te wachten dat jullie de zaken eens voor elkaar hebben. Maar met zulke vrienden als de linkse welzijnswerkers, de ogen en logen hebben jullie geen vijanden meer nodig. Want ze vernederen jullie waar jullie bijstaan! In hun ogen zijn jullie een stelletje zwakzinnige hulpbehoevende islamietjes die nog niet kunnen pissen zonder hun 'begeleiding'. Ja dat horen jullie goed! De enige die jullie niet uitlachen zijn hen die jullie een stel zielige rifaapjes vinden die gevoerd moeten worden. Dus als je claimt dat 'life is like a zoo' dan weten jullie nu wie hier de diertjes zijn. De rest vind jullie gewoon een stelletje sukkeltjes.

Voor de Marokkanen, Turken en overige moslims die wel eens iets anders willen, en toe zijn aan een beter leven, heb ik een paar adviezen. Ze klinken niet altijd leuk, maar je kunt er wel wat mee, als je echt een veel leuker leventje wil!

Kijk, 'we' kunnen natuurlijk blijven hangen in het islamitische mantra 'het is allemaal een zionistisch complot en samenzwering tegen de islam' en 'het is de schuld van de Joden'. Is natuurlijk ook heel hip tegenwoordig, in bijvoorbeeld Egypte waar de klok slechts 1.500 jaar stil heeft gestaan, of in Iran waar de klok door de Ayatollahs 978 jaar en 4 maanden is teruggedraaid. Maar in Nederland trappen alleen linkse idioten in deze nonsens. De rest vind je gewoon een sjeesde islamomafkees. Bovendien is het nogal een domme smoes. Want in tegenstelling tot de islamitische wereld hebben 'de zionisten' het behoorlijk goed voor elkaar en van een woestijn met moerassen een paradijs op aarde gemaakt. Kortom, als je wat wil verbeteren aan jouw leven en aan dat van jouw kinderen, dan zul je zelf verantwoording moeten nemen voor jouw (mis)daden. Om te beginnen met het veranderen van jouw (mis)daden!

Laten we eerlijk zijn, je hebt nu alleen 'aanzien' onder je mede islam-lutsers die zichzelf ook een Tony Montana of een stoere jihadstrijder wanen, en die net als jij geen stap verder zijn gekomen in het leven. Want misdaad, hoe goed je er ook in bent, loont uiteindelijk toch niet. Het is zeg maar geen steady inkomen waarvan je jouw gezin kan onderhouden. Het magische woord voor een beter leven is 'werken'. Met een beetje vaste baan, of een trits losse, heb je een eerlijk steady inkomen. En als dat even niet lukt, dan is dat je ook vergeven, en heb je tenminste na een poosje werken recht op een WW uitkering. En dat is vaak stukken beter dan de bijstand waarvan je jouw scooter niet eens kan betalen!

Nu snap ik wel dat het vinden van werk in bepaalde tijden, zoals nu met de huidige crisis, best een uitdaging kan zijn. Maar je kunt je kansen op werk behoorlijk vergroten. En dan komen we weer even terug op het voorgaande. Natuurlijk kun je blijven brabbelen in je Marokkaanse, Antilliaanse, Surinaamse koeterwaals dat je zo stoer vind. Maar de rest van de wereld vind vooral dat het heel dommig klinkt. En werkgevers willen graag dat behoorlijk Nederlands spreekt. Je kunt thuis en onder je 'matties' nog altijd, als je tenminste wilt dat je kinderen ook koeterwaals gaan spreken, het domme straattaaltje bezigen met een overdaad aan kanker dit en kanker dat. Maar als je buiten de deur komt spreek dan gewoon fatsoenlijk en accentloos Nederlands. Je bent hier geboren en getogen dus je weet best hoe dat moet.

Verwacht vooral ook niet dat ze binnen twee weken op je werk jouw 'geweldige leiderskwaliteiten' ontdekken en je tot directeur promoveren met bijbehorende salaris. Zo werkt het namelijk niet. Iedereen moet zich omhoog werken. Althans, de mannen dan. Marokkaanse vrouwen worden nog wel eens positief discriminerend ophoog gepromoveerd maar ze gaan vaak één voor één even hard op hun platte bek als dat ze omhoog geholpen zijn. Kortom, hard werken en je grote muil houden! Je hebt de wind mee want Nederlandse bleeding hearts zijn dol op een successtory. Je hebt dus grote kans dat het bedrijf met je wil pronken als 'het ontspoorde geradicaliseerde kut-Marokkaantje dat nu een brave hardwerkende vader is'. Je ziet het maar aan Ali B. De kneus kan niks maar heel links Nederland loopt weg met hem.

Stel geen domme of debiele eisen. Je hebt Nederland en een werkgever helemaal niets te bieden dus flikker op met je verbeelding. Ga niet in een djellaba, mutsje en een taliban sik naar een sollicitatie en geef gewoon iedereen, dus ook vrouwen, netjes een handje. Iedereen weet dat je dan een ontzettende aansteller bent die eigenlijk gewoon niet wil werken en alleen maar uit is op een hoop 'ze discrimineren me' heisa. Vraag ook niet naar 'de gebedsruimte'. Ze weten heus wel dat je privé never nooit met je kanis op dat matje gaat liggen, in de moskee kennen ze je niet eens en je stelt je dus wederom aan. Bidden, als je het al echt zou doen, doe je maar lekker thuis of in de moskee. Niet op je werk!

Gedraag je netjes. Niet alleen op je werk maar ook in de buurt waar je woont. Wees een voorbeeld en laat zien dat je zo veel meer bereikt dan je 'matties', die weliswaar weten hoe je een omaatje succesvol van haar pensioentje kunt ontdoen, maar ondanks hun geweldige 'skills' moeten de kneuzen bij jou 'centjes' voor 'stuff' en 'shit' komen lenen.

En hup, als je opeens stopt met het intimideren van mensen en je eens als een mens onder de mensen gedraagt, moet jij eens zien hoe snel mensen wel vriendelijk tegen je doen. En moet je eens zien hoe de buurt om je heen opknapt. Zo niet fysiek dan in ieder geval wel mentaal. Stop met jammeren, janken en zeuren. Als je wilt dat er iets veranderd dan zul je het zelf moeten doen! Een ander gaat het zeker niet voor je doen. Al was het maar omdat jullie als groep ieder denkbaar krediet hebben verspeeld! Wil je een echte kerel zijn en daar ook voor aangezien worden, pleur dan eens op met je 'ik ben een polder-jihadist' routine, en zorg voor je ouders, voor je broers en zusters, desnoods voor je zogenaamde 'broeder en zusters', en vooral voor jouw kinderen en de toekomstige generatie. Dan pas ben je een echte man in plaats van een lachwekkende sneue imitatie en karikatuur van een echte man. Ik wens je veel succes!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/08/14/beste-nederlandse-isis-fanboys/

1 ping

  1. Beste ‘Nederlandse’ ISIS Fanboys, » | Voice in the Desert

    […] Beste ‘Nederlandse’ ISIS Fanboys, ». […]

Laat een reactie achter