«

»

Dec 31 2014

Bericht afdrukken

Nieuwjaarswensen 2015

2015

Hallo beste Veelkantie bezoekers,

Ik wil u allereerst bedanken voor het feit dat u ook het afgelopen jaar onze site zo massaal bezocht heeft. Het is een vreugde om te zien dat Veelkantie dienst doet als een bron van informatie voor een ieder die graag kookt en lekker eet.

Helaas was ik het afgelopen jaar door allerhande omstandigheden niet instaat om veel bijdrages te plaatsen. Ik hoop dat daar in 2015 weer verandering in komt en wij u weer mogen trakteren op tal van interessante kook experimenten, recepten en andere interessante zaken rondom het onderwerp voedsel. Wij gaan er onze stinkende best voor doen.

Voor u hopen wij dat 2015 alles zal worden wat u ervan hoopt. Wij wensen u heel veel geluk, rijkdom en uiteraard gezondheid. Wij zien u heel graag weer terug in 2015. Dus wees aub voorzichtig tijdens en rondom de jaarwisseling!

Met vriendelijke groet,

De Veelkantie's 😉Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/12/31/nieuwjaarswensen-2015/

1 reactie

  1. Bert

    Geachte heer Veelkentie en echtgenote, ook jullie een heel goed, gezond en creatief kookjaar 2015;
    groet Bert

Laat een reactie achter