«

»

jan 10 2014

Bericht afdrukken

Even een Steakje van ruim 2 kilo wegwerken!

Oké, de uitdaging: Een steak van ruim 2 kilo wegwerken in minder dan 6 minuten en 48 seconden! Want dat laatste is het wereldrecord die neergezet is door een grote body building kerel. Zelf ben je een iel 34-jarige vrouwtje. Nou, dat gaat natuurlijk niets worden denkt u misschien. Maar dan heeft u zich vergist. Deze Molly Schuyler valt namelijk als een wolf aan. Met haar tanden en handen, want bestek gebruiken kost teveel tijd, rukt ze de enorme bonk vlees aan stukken en jakkert het ene na het andere stuk steak voorbij haar huig. Resultaat: Steak weg in 2 minuten en 44 seconden.

Hier de hele geslaagde recordpoging in beeld en woord.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/10/even-een-steakje-van-ruim-2-kilo-wegwerken/

1 reactie

  1. Remco

    BURP! Man… ik denk dat het mij niet zou lukken om een steak van 2 kilo weg te werken. Laat staan in 2.44 minuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *