«

»

jan 10 2014

Bericht afdrukken

Iraanse man wast zich 60 jaar lang niet

Naar het schijnt woont er in Iran een man die zich al 60 jaar, van de 80 jaar dat hij oud schijnt te zijn, niet heeft gewassen. De man, die Hadji Amoo heet, leeft in de plaats Dezhgah. Hij schijnt ontzettend te stinken. Niet alleen omdat hij zich al 60 jaar niet wast maar eveneens omdat hij de gewoonte heeft gedroogde mest te roken in een stalen pijp. Waarom de man ooit gestopt is met zich te wassen is vooralsnog een raadsel. Hoe het kan dat de man niet aan allerhande infecties is bezweken is misschien nog een groter raadsel. Kennelijk is de man geen (praktiserend) moslim want dat vereist 5 maal daags ritueel wassen van diverse lichaamsdelen. Hieronder een video met een serie foto's van de man.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/10/iraanse-man-wast-zich-60-jaar-lang-niet/

2 reacties

  1. Remco

    Ik ruik ‘m hier helemaal ;)

  2. Delangebert

    Du riechst so gut :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *