«

»

jan 10 2014

Bericht afdrukken

WTF video van de dag – Dominique de levende pop

Meneer Veelkantie heeft toch best wel wat bizarre dingen voorbij zien komen in zijn bestaan. Maar dit is toch wel een hele aparte. Een grote zwarte dikke man wil, om welke vage reden dan ook, Dominique - een grote dikke blanke vrouw zijn. En om dat te bereiken hult hij zich in een plastic omhulsel en vrouwenkleding waardoor hij op zijn ideaalbeeld lijkt. Het resultaat is ronduit creepy. En niet in de zin dat de gelijkenis zo treffend is. Het is gewoon vreemd en eng. Brrrr!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/10/wtf-video-van-de-dag-dominique-de-levende-pop/

2 reacties

  1. Remco

    Wat heb je toch een engerds op de wereld… Brrrrrr!

  2. Thor

    Zo geschikt voor psychische hulp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *