«

»

jan 11 2014

Bericht afdrukken

Meisje (9) schrijft brief aan alcomobilist die haar aanreed

Met drank op achter het stuur stappen. Iets dommers bestaat niet. De gevolgen zijn, als het mis gaat en die kans is met drank op vele malen groter dan zonder, niet te overzien. Zoals in het geval van de 9-jarige Xitclalli “Chilli” Vazquez. Toen ze met haar moeder en zusjes op weg was om een gezellige middag te hebben, waarbij ze haar haar en nagels zou laten doen, werd de auto waarin het gezin zat aangereden door een idioot, de 19-jarige Jeremy Solis, die een auto had gestolen en met een slok op veel te hard reed. Kleine Chilli, toen nog 7 jaar, raakte daarbij zeer ernstig gewond. Solis kreeg 10 jaar. Chilli kreeg levenslang pijn en verdriet. Ruim een jaar na de fatale dag schreef ze Solis een brief (PDF).

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/11/meisje-9-schrijft-brief-aan-alcomobilist-die-haar-aanreed/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *