«

»

jan 12 2014

Bericht afdrukken

Die gozer kan een lekker potje poelen

Meneer Veelkantie heeft het ook wel eens geprobeerd. (Pool)biljard. Ofwel in de volksmond poelen. Maar om nou te zeggen dat ik wist en weet waarmee ik bezig was of ben is wel heel optimistisch.Nu heeft het vaak in cafés plaats waardoor het toch nog een beetje lollig is. Want flink wat liters drank weg tetteren is dan wel weer één van de betere kwaliteiten van meneer Veelkantie. En misschien ligt daar wel de 'verborgen' reden dat ik niet bepaald goed poelen kan. Want zuipen en knikkeren met een stokje laten zich niet echt met elkaar combineren. Ik denk dat onderstaande pool nerdje geen druppeltje vuurwater drinkt. Maar die kan dan wel weer heel extreem supergoed trickshot poelen!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/12/die-gozer-kan-een-lekker-potje-poelen/

1 reactie

  1. Rob

    WAUW, AMAZING GOOD!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *