«

»

jan 13 2014

Bericht afdrukken

Ook agenten zijn gevoelig voor een mooie vrouwenlach

Tja, we kunnen er niet onderuit. Vrouwen hebben in veel opzichten een streepje voor bij mannen. Beschuldigen ze je van huiselijk geweld, seksuele intimidatie of erger, dan ben je praktisch per definitie het zaadje. Want op de één of andere manier zijn vrouwen feeksen 'geloofwaardiger' dan mannen. Dat zou wel eens te maken kunnen hebben met de 'kwetsbare indruk' die vrouwen maken. Omdat ze vaak beschikken over twee geheime wapens ergens in de dubbel D of meer regio. Of simpelweg omdat ze zo onschuldig en lief kunnen lachen. En dat wordt best veel misbruikt!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/13/ook-agenten-zijn-gevoelig-voor-een-mooie-lach/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *