«

»

jan 23 2014

Bericht afdrukken

Dit is een heel handig formuliertje!

In een wereld waarin 'je gekwetst voelen' niet langer een subjectief iets is, en je derhalve niet alleen sociaal maar zelfs strafrechtelijk veroordeeld kunt worden, en de vraag of iets feitelijk, wetenschappelijk, statistisch of zelfs moreel ethisch juist is niet langer een rol speelt, maar vooral de politiek correcte opvattingen van de (zichzelf) 'moreel boven ons gestelde' doorslaggevend is, is een formuliertje als onderstaande buitengewoon handig om problemen voor te zijn!

Handig formuliertje

Op de bron van dit briljante formulier, Bureau of Communication, treft u nog veel meer leuke en handige zaken aan.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/23/dit-is-een-heel-handig-formuliertje/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *