«

»

jan 25 2014

Bericht afdrukken

Babe & Brutus van de Dag 4Veel van u gaan vanavond weer op pad, het nachtleven in, om misschien wel de man of vrouw van uw dromen te scoren. En dat valt niet mee. Voor vrouwen niet omdat ze doorgaans, ongeacht hun uiterlijk, toch altijd wel een sukkel vinden die 'de daad' met hen wil doen. Voor mannen omdat de rollen precies omgedraaid zijn. Teveel sukkels die ook 'de daad' willen doen. Om u een beetje te helpen bij deze natuurlijke roeping mogen wij u graag wat inspiratie bieden.

We beginnen met deze Brutus

Brutus

En die koppelen we aan deze Babe

Babe

Zou het geen prachtig stel zijn?

Meer mooie Babes zien? Klik hier!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/25/babe-brutus-van-de-dag-4/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *