«

»

jan 25 2014

Bericht afdrukken

Wegpiraten wijzen brave automobilist op verkeersregelsOnderstaande video is volkomen logisch te verklaren. Als wegpiraten op motoren is het van groot belang dat andere verkeersdeelnemers zich exact aan de regeltjes houden. Andere verkeersdeelnemers mogen en kunnen zich geen enkele fout veroorloven want anders kon het allemaal wel eens vreselijk misgaan als je als een volslagen imbeciel met een nog debielere snelheid door het veel tragere reguliere verkeer zigzagt. Kortom, volkomen logisch en normaal dus dat je als clubje wegpiraten op motoren een brave automobilist even zeer hardhandig tot de orde roept als deze, in een moment van verwarring, zich niet strikt aan jouw regels heeft gehouden en jou zo het wegpiraten belemmerde.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/25/wegpiraten-wijzen-brave-automobilist-op-verkeersregels/

1 reactie

  1. Bartje

    Gelukkig voor meneer is er een assertieve agent bij… Of baalt de agent dat hij moet werken en niet met z’n maatjes tussen het verkeer kan crossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *