«

»

jan 25 2014

Bericht afdrukken

Korte Animatie – Worlds ApartMeneer Veelkantie is gek op mooi gemaakte animaties die in slechts enkele minuten een heel verhaal vertellen dat je kan choqueren, kan laten lachen of kan ontroeren. Worlds Apart heeft van dit alles wel wat in huis. Worlds Apart vertelt het verhaal van een jong gezin in Centraal Californië die in een in een onvoorstelbare situatie terechtkomen. Verteld door de ogen van de teddybeer van het zoontje van het gezin. Worlds Apart is deels een sprookje met een boodschap en deels science fiction thriller. De film heeft 14 Beste Animatie awards vergaard op festivals over de hele wereld.

Worlds Apart Short Animation from 2013WorldsApart on Vimeo.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/25/korte-animatie-worlds-apart/

1 reactie

  1. Petra

    Wat een mooi filmpje, zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *