«

»

jan 14 2014

Bericht afdrukken

Jochie kan aardig potje ballen

Voetballen? Meneer Veelkantie vind er werkelijk geen bal aan. En ik vind het ook een beetje gay om naar 22 mannen te kijken die samen over het gras rollen en elkaar net geen beurt geven als ze de bal in het netje van de tegenstander weten te krijgen. En dan niet te spreken over het feit dat het een knots van een wassen neus is als twee steden of landen tegen elkaar uitkomen met spelers die geen enkele binding hebben met de stad of het hele land behalve de belachelijk grote zak met poen die ze ervoor krijgen. Toch kan ik wel genieten van onderstaande balkunstenaar.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/14/jochie-kan-aardig-potje-ballen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *