«

»

aug 23 2014

Bericht afdrukken

Onvoorstelbaar! PvdA’er Ploumen lost ISIS probleem op!

Iedereen kent de PvdA van de zachte heelmeesters en stinkende wonden, van theedrinken en knuffelen met tuig en terroristen, van stiekem moskeeën financieren op onze kosten, van de Nederlandse vlag tot provocatie verklaren, stelen van daklozen, van nivelleren tot we allemaal een ons wegen (inclusief urn)... kortom, de PvdA staat voor incompetentie, massa import van stemvee en bergen aan multiflauwekul. Maar de PvdA maakt stormachtige ontwikkelingen mee. Samsom die, in plaats van als activist de rechtstaat te ondermijnen opeens de rechtsstaat kost wat het kost overeind wil houden, en van Ploumen die door Eurocommissaris te worden eigenhandig de ISIS fanboys doet onderduiken!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/08/23/onvoorstelbaar-pvdaer-ploumen-lost-isis-probleem-op/

Laat een reactie achter