«

»

aug 21 2014

Bericht afdrukken

Islamistische Terrorisme en de policor ‘Duck Test’!U heeft er vast wel eens van gehoord. De spreuk "Als iets eruitziet als een eend, zwemt als een eend, en kwaakt als een eend, dan is het waarschijnlijk een eend." Dat noemt men ook wel The 'Duck Test'. Ofwel de volledige logica:

Duck TestSuppose you see a bird walking around in a farm yard. This bird has no label that says 'duck'. But the bird certainly looks like a duck. Also, he goes to the pond and you notice that he swims like a duck. Then he opens his beak and quacks like a duck. Well, by this time you have probably reached the conclusion that the bird is a duck, whether he's wearing a label or not.

Richard Patterson

Nou, appeltje eitje toch? Als het eruit ziet als een eend, het zwemt als een eend en het kwaakt als een eend dan is het een eend! Nee FOUT! En dat zeggen niet de minste mensen! Onder hen bevinden zich Barack Obama, beroemdheden, politici en... ook heel belangrijk... Arie Boomsma! Volgens hen gelden namelijk grote uitzonderingen op deze logica:

Carnavalsvereniging De Koppensnellertjes

LET OP!!! Dit zijn ABSOLUUT GEEN Moslims!!!
Hun daden zijn ABSOLUUT NIET Islamistisch!!!

Als hij eruitziet als een moslims, handelt als moslims, de islam aanbid, spreekt als moslims, zich beroept op de islam, koran, hadith, soenna, enzovoort, inspiratie en justificatie vind in de islam, koran, hadith, soenna, zich beroept op het voorbeeld van Mohammed, uitdrukkelijk verklaard dat hij moslims is en dit de correcte implicatie van de islam is, zijn handelwijze exact overeenkomt met de leerstellingen en dogma's van de islam en hij pleegt terreur op basis van de islam en uit monde van de islam dan is hij GEEN moslim en dit GEEN islam!

Arie Boomsma, daarom haalde ik ook hem aan, wilde gisteren in de uitzending van KvdB met uitzonderlijk veel kracht benadrukken dat ISIS noch andere islamitische terreurorganisaties niets te maken heeft met moslims en de islam.

Had Arie Boomsma 80 jaar geleden geleefd dan had hij zonder twijfel heel sterk willen benadrukken dat Nazi's, en de Nazi terreur die wereld zoveel dood en verderf bracht en 6 miljoen Joden het leven heeft gekost, absoluut niets met het Nazisme te maken heeft. Dat wij de gematigde Nazi's niet moeten verwarren met de geradicaliseerde Nazi's die de leerstellingen van het Nazisme geweld aan doen en derhalve de naam Nazi's niet vertegenwoordigen of waard zijn.

De hele basis van deze redenatie is gebaseerd de aanname dat de meeste moslims een 'vredigere' en minder 'extremistische' opvatting dan wel interpretatie van de islam aanhouden. En dat zal ongetwijfeld, althans laten wij het maar hopen, waar zijn. Feit is echter dat veruit de meeste Duitsers eveneens een 'vredigere' en minder 'extremistische' opvatting dan wel interpretatie van het Nazisme aanhingen. Het heeft echter de onnoembare ellende die voortkwam uit het Nazisme niet kunnen verhinderen. Niet in de laatste plaats omdat er nogal wat Arie Boomsma's rondliepen in die tijd. Slechts een selectief aantal mensen hebben destijds doorzien wat het Nazisme voor ons in het verschiet had.

Nu kunnen wij met z'n alleen een enorme boom opzetten of de 'extremistische' interpretatie van de islam wel de juiste is, hetgeen meer een soort van wensdenken is van de politiek correcte medemens, zoals er ook nog talloze mensen zijn die graag willen discussiëren of het Nationaal SOCIALISME wel een vorm van socialisme was of is. Maar heeft dit werkelijk zin? Maakt dit de realiteit van, in dit geval terroristen die hun gruweldaden aan de hand van de leerstellingen van de islam rechtvaardigen, van alle dag anders? Trekken deze zogenaamde 'onislamitische' of 'onechte' moslims zich er ook maar iets van aan als Arie Boomsma nadrukkelijk verklaard dat islamitische terreur geen islam is? Of verdoezel je dan simpelweg de feiten en speel je juist met deze struisvogelpolitiek de islamofascisten in de kaart?

Het is als het ontkennen dat Ebola voornamelijk Afrikaners treft, of HIV/ AIDS vooral veel onder homoseksuelen voor komt, en daarom omwille van het vermijden van het stigmatiseren van bepaalde bevolkingsgroepen het 'beestje' niet meer bij de naam te noemen. Dus mensen die naar Afrika reizen niet te waarschuwen voor de gevaren van Ebola en homoseksuelen niet meer te wijzen op de gevaren van veelvuldig wisselende contacten en het feit onvermeld laten dat vooral in de Gay community de kans op een besmetting met HIV/ AIDS aanzienlijk hoger is dan in de zeg maar Hetero community. Het feit is gewoon dat mensen die de islam aanhangen 100% meer kans dan niet moslims hebben vatbaar te zijn of te worden voor een radicale interpretatie van de islam en de daarbij behorende symptomen te vertonen. Misschien kunnen wij beter investeren in 'medicatie' dan in politiek correcte semantische kul propaganda.

Het ontkennen van het probleem brengt ons alleen maar verder van het oplossen of beheersen van het probleem af. Net als de huidige ontwikkeling die vraagt en eist om een totale black-out van informatie of beelden die betrekking hebben op islamitische terreur. Hetgeen, het onzichtbaar maken van de feiten, de overtreffende trap van ontkenning is. Wie doen wij daar precies een plezier mee? Niemand! En al helemaal en in eerste plaats moslims niet. We zullen namelijk samen als niet-moslims en moslims ons nu maximaal in moeten spannen om een Derde Wereldoorlog, waarvan met name en als eerste de 'gewone' moslims in ons midden het slachtoffer zullen worden, te voorkomen!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/08/21/islamistische-terrorisme-en-de-policor-duck-test/

Laat een reactie achter