«

»

sep 03 2014

Bericht afdrukken

Pat Condell – The real enemy within (must see video)U heeft vast wel vernomen van de minimaal 1.400 kinderen die jarenlang zeer zwaar seksueel misbruikt zijn door een nationaal opererende moslim bende in Engeland. De daders konden jarenlang hun goddelijke (lees: allah) gang gaan omdat de politieke leiders, de politie en instanties die zouden moeten waken over de veiligheid van de kinderen de bendeleden niet durfde aan te pakken uit angst om als racist bestempeld te worden. En kennelijk is het bestempeld te worden als racist vele malen erger dan jarenlang passief toezien hoe duizenden kinderen worden geprostitueerd, groepsverkracht en als blanke slavinnetjes werden verkocht. Je vraagt je af wat deze lieden bezielt en wat hen drijft!

En dat is exact waar Pat Condell's laatste video-rant over gaat. Daarin doet Condell een aantal, in ieder geval voor mij, schokkende en verbijsterende onthullingen. Want heeft u wel eens vernomen van de organisatie Common Purpose? Ik had er in ieder geval nooit van vernomen. En meneer Veelkantie is over het algemeen toch behoorlijk goed geïnformeerd. En toch hebben wij het over een globale organisatie die ook vertakkingen heeft in Nederland. Als je deze organisatie onderzoekt dan slaat de schrik je om het hart. Het is een organisatie die zich wellicht nog het beste laat vergelijken met de Scienology Church. Maar dan eentje met een weinig verholen extreemlinkse agenda. Onderzoekt u dat eens verder!

Misschien is dit http://www.cpexposed.com/ een goed startpunt om je te verdiepen in Common Purpose

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/09/03/pat-condell-the-real-enemy-within-must-see-video/

Laat een reactie achter