«

»

mei 19 2012

Bericht afdrukken

God zegt: ‘Dump Starbucks!’

God is een grappig, of eerder tragikomisch, figuur die wel van een beetje kinky seks blijkt te houden. Zo schiep hij slechts twee mensen, een man en een vrouw, en gaf hen de opdracht de aarde te vullen met nakomelingen. Hetgeen dus per definitie betekende dat Adam zijn eigen dochters, en zijn zonen hun eigen zusters, misschien wel hun eigen dochters en misschien zelfs wel hun eigen moeder moesten bevruchten om aan deze opdracht te voldoen. Er werd dus heel wat geïncest en ingeteeld in den beginne. En dat is niet zo goed voor de genenpoel. Hetgeen dus zou kunnen verklaren waarom er zoveel mensen met een chromosoom teveel zijn die in god geloven.

Maar daar hield het niet op. Want buiten dat god ook nog eens blijkt te kicken op moord, doodslag en genocide had hij nog een bizarre fantasie. En als je god bent dan kun je die gewoon uitvoeren natuurlijk. Dus hij bevruchte onbevlekt, hij had schijnbaar een zakdoek bij de hand, een maagdelijke vrouw om dan als zijn eigen zoon geboren te worden. Hij kreeg daar duidelijk de ‘heilige geest’ van. Wij zouden zeggen dat hij er een harde plasser van kreeg en er geil van werd.

Nu zou je dus denken dat god niet wakker zou liggen van een beetje ‘gesodomieter’ meer of minder. Maar nee. Hij heeft er namelijk enorme moeite mee als twee mensen van hetzelfde geslacht van elkaar houden en dus vanzelfsprekend ook deze liefde op een vleselijke wijze willen uiten. Die moeten allemaal hartstikke dood volgens god. Hij roeide zelfs alle inwoners, op een enkeling na, van twee hele steden in een regen van zwavel en vuur uit omdat daar kinky seks en met name de mannenliefde werd bedreven. Kennelijk is dat erger dan incest en seksueel misbruik.

Gelukkig zijn we inmiddels een paar duizend jaar verder en is het, helaas volgens sommige mensen, in westers landen verboden om homoseksuelen uit te roeien. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat god niet nog steeds walgt van liefde en seks tussen mensen van het gelijke geslacht.

Via zijn handleiding heeft hij de mensheid opdracht gegeven om homoseksualiteit te blijven veroordelen. En er zijn mensen die daar dan ook serieus werk van maken. Bijvoorbeeld ene meneer Bob Enyart van de Denver Bible Church die ons verzoekt om de koffieketen Starbucks te boycotten. En wel door een flinke en dure beker koffie bij Starbucks te kopen en die leeg te gieten!

Waarom Starbucks zult u zich afvragen? Volgens http://www.dumpstarbucks.com/ heeft Starbucks een memo verzonden waarin men het opnam voor het ‘homohuwelijk’. Of de memo echt is durf ik niet te zeggen, maar het is in ieder geval de aanleiding voor deze actie. Door het leeggieten van een beker Starbucks koffie zouden de activisten namelijk de voorraad van Starbucks verminderen.

Of is het een slimme reclamestunt van Starbucks? Want een beker Starbucks koffie kopen en deze dan leeg te gieten lijkt me niet erg logisch en nou niet echt schadelijk voor de omzet van Starbucks. Die zal het een zorg zijn wat je ermee doet, lijkt me. Dus ook nu ben ik een ongelovige!

Nou ja, nou kun je mensen die in god geloven natuurlijk alles wijsmaken. Getuigen ook het feit dat er al een kleine 40.000 mensen de petitie op de site tekende, en de honderden mensen die razend positief reageerde onder de hierbovenstaande video op Youtube. Dus helemaal onmogelijk, dat christenen uit protest de kas van Starbucks extra spekken om een dom statement te maken, en dus van ieder beetje logica gespeend dan wel totaal van de pot gerukt zijn, is het ook weer niet.

Is het overigens slim van Starbucks om een standpunt in te nemen voor het ‘homohuwelijk’? Nee, puur zakelijk gesproken is dat het niet. Zo blijkt ook uit de vele serieuze bezwaren die onder andere aandeelhouders opperen tijdens vergaderingen en dergelijke. En als ik zo op internet kijk dan zijn er ook veel klanten die Starbucks inderdaad niet meer bezoeken omdat ze nu eenmaal verstandelijke ergens tussen het jaar – 3.000 en + 600, daar tussenin bevruchte god dus een vrouw om als zijn eigen zoon geboren te worden en volgens plan gedood te worden om ‘de mensheid te redden’ van de kennelijke zondigheid waarmee hij ons behepte, zijn blijven hangen.

Wel vind ik het stoer dat Starbucks het opneemt tegen de middeleeuwers, barbaren en moren in ons midden ondanks dat het hen dus zondermeer flink veel omzet kost. Ik hou wel van een beetje verzet. En als dat betekend dat middeleeuwers, barbaren en moren zich daardoor beledigd voelen en bijvoorbeeld Veelkantie mijden, dan zal het me een zorg zijn. Dat noem je gewoon principes.

Dat gezegd hebbende moet ik overigens bekennen dat ik absoluut en nooit koffie bij Starbucks zal kopen. Enerzijds omdat men nogal aanhanger is van de linkse kerk is, en die doet niet onder voor andere geloofsgemeenschappen qua dogmatiek en algemene idiotie, en anderzijds omdat ik wel gek zal zijn om tussen de € 3,- (ƒ 6,60) en € 6,20 (ƒ 11,86) voor een beker koffie te betalen. Voor dat geld kunnen wij gewoon één tot twee maanden lang, zo niet langer, Hema koffiepads kopen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/05/19/god-zegt-dump-starbucks/

Laat een reactie achter