«

»

nov 04 2010

Bericht afdrukken

Vreemde Voedsel Feiten – San Francisco en de oorlog tegen Happy Meals

Ja u leest het goed. Hamburgers, patatjes, milkshakes en ijsjes schijnen niet goed te zijn voor onze kinderen, dus grijpt Big Brother in. Want ouders weten tenslotte niet wat goed is voor hun kinderen, en de overheid juist wel.

Dus ging de lokale overheid over tot stappen en haalde de Happy uit de Meals van McDonalds. Ofwel, er mogen geen gratis speeltjes meer in Happy Meals zitten, of de meal moet bestaan uit fruit en groenten en die moet dan weer bestaan uit minder dan 600 calorieën. Dan mag er wel een gratis speeltje bij zitten. Want fruit is dan wel weer goed volgens de propagandaregels.

Het gaat dus de facto om het verbieden van ondermeer Happy Meals en kindermenu's waarbij de kinderen gratis speeltjes krijgen.

De reden voor de ban is dat 'kinderen ziek zijn' volgens San Francisco Supervisor Eric Mar. Vooral zwarte kinderen zijn volgens Mar te dik. Dus moeten ook blanke kindertjes aan de lijn. Want we willen natuurlijk niet discrimineren en vooral ook geen commentaar leveren op de levenswijze van bepaalde bevolkingsgroepen die er pedagogisch een rotzooi van maken.

Overigens is het algemene kennis dat zwarte mensen zich vooral ongans eten aan gefrituurde kip. En dan niet van het soort dat we kennen onder de term McNuggets. Het is dus maar afwachten wanneer gefrituurde kip verboden gaat worden in San Francisco.

Overigens is San Francisco wel van voornemens om marihuana te legaliseren. Dat is immers organisch en stukken beter voor de kids!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2010/11/04/san-francisco-happy-meals-verboden/

Laat een reactie achter