Het was weer een experimentje maar het pakte, zoals eigenlijk meestal zo niet altijd, behoorlijk goed uit. Men neme namelijk een flink stuk varkensbuik zonder vel, bestrooid deze rijkelijk met kruiden aan beide kanten, rolt deze mooi op, bind deze op met opbinddraad en legt deze gedurende circa 4 tot 5 uur, tot dat de kerntemperatuur zo'n 92 graden is, op de smoker bij een temperatuur van circa 120 graden. Klaar!
Geplaatst op:
juli 22, 2013
7 reacties
Naar het reactie formulier ↓
Alain
22 juli 2013 om 10:04 pm (UTC 1) Koppeling naar deze reactie
Ziet er goed uit zeg! Wil je ook de “geheimen” kruidenmix delen?
Michiel
22 juli 2013 om 10:05 pm (UTC 1) Koppeling naar deze reactie
Sodeju! Dit ziet er ernstig lekker uit!
Meneer Veelkantie
23 juli 2013 om 6:45 am (UTC 1) Koppeling naar deze reactie
Michiel,
Hahaha, dat was ook ernstig lekker
Alain,
Vooruit dan maar… Ik gebruik mixen van de Lidl (Grillmeister) of Badia (van C1000)
bob
23 juli 2013 om 8:44 am (UTC 1) Koppeling naar deze reactie
Dat wordt weer de smoker aansteken vanmiddag. Wat een prachtig stukje vlees zeg
Gr ,Bob
Alain
23 juli 2013 om 9:10 am (UTC 1) Koppeling naar deze reactie
Met gillende (fiets)baneden naar de Lidl en C1000!!!!!!!
Alain
23 juli 2013 om 9:11 am (UTC 1) Koppeling naar deze reactie
En uiteraard naar de slager want alleen kruiden op de smoker is ook wat karig ha ha…
kennemercavemen.nl
23 juli 2013 om 4:44 pm (UTC 1) Koppeling naar deze reactie
Ik zou het spek laten zitten wordt het lekker knapperig en het is heerlijk om te eten.