«

»

jan 14 2014

Bericht afdrukken

His name is J – Heel bijzonder om te zien

als u het eerste deel van onderstaande video ziet denkt u, als het goed is, eerst dat het echte jongen betreft. Daarna realiseert u zich misschien dat dit wel eens een fel realistisch kunstobject kan zijn. Daarna ziet u dat het mannetje hooguit 30 centimeter hoog is, maar dat dit , ondanks het formaat niets ingeboet heeft aan details en realisme.

Het is het werk van de Koreaanse kunstenaar Rovo Jin. En bovenstaande is bepaald niet het enige prachtige fel realistische werk dat hij heeft gemaakt. Op zijn website kunt u nog veel meer van zijn mooie werken aantreffen.

Rovo Jin

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/14/his-name-is-j-heel-bijzonder-om-te-zien/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *