«

»

jan 14 2014

Bericht afdrukken

Uw mening? Gedetineerde moet betalen voor gevangenis!

Met enige regelmaat leggen wij u een stelling voor met twee (soms meer) opties. U kunt in de reactievelden onder deze stelling aangeven welke stelling volgens u de correcte is. Eventueel kunt u desgewenst uw antwoord ook motiveren.

Volgens minister van justitie Teeven moeten gedetineerde gaan betalen voor hun verblijf in de gevangenis. En dan nog maar een klein deeltje, slechts 10% ofwel € 16,- per dag, van de daadwerkelijke kosten. Bent u het daarmee eens?

A - Volkomen - Gedetineerde moeten gaan betalen
B - Onzin -  Gedetineerde hebben het al erg zwaar

U kunt hieronder uw keuze en mening kwijt

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/14/uw-mening-gedetineerde-moet-betalen-voor-gevangenis/

3 reacties

 1. Remco

  Vanzelfsprekend! Dat dit niet allang het geval is terwijl wij bejaarden die opgenomen moeten worden in een verzorgingstehuis tot vele duizenden euro’s per maand bijdrage in de kosten vragen zouden mensen die er een puinhoop van hebben gemaakt en daardoor voor onze veiligheid moeten worden opgeborgen gratis kost, inwoning, sport, games en wat al niet meer kunnen genieten? Zou toch te gek voor woorden zijn!

 2. Rob

  Geweldig voorstel!
  Maar wat doet men met de gedetineerden die niet “kunnen / willen” betalen?
  Sturen ze die maar naar huis of zo?
  Actuele betrouwbare cijfers van het aantal gedetineerden in nederland zijn niet te vinden.
  In andere landen moet de familie voor deze mensen opdraaien anders hebben ze geen leven in de inrichting waar ze zitten.
  Waarom moet de belastingbetaler opdraaien voor het misdadig gedrag van andere mensen?
  Nederland is compleet doorgeschoten wat dit soort dingen aangaat, sport, cursus, recreatie, wiphokken, privacy etc. etc. te gek voor woorden!

 3. Delangebert

  A en de rest is al uitgelegd hierboven,,,,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *