«

»

jan 23 2014

Bericht afdrukken

Als u als vader of moeder een hartverzakking wilt…Als u als vader om moeder een hartverzakking wilt, althans als vader of moeder u kinderen wel lief heeft, dan moet u vooral het onderstaande filmpje bekijken. Een kind loop op de 12e verdieping van een flatgebouw in de vensterbank, ja aan de buitenkant en niet achter het glas, rond. Pas na een paar minuten komt de moeder daar achter en rukt het kind naar binnen. Een hoop gekrijs en het geluid van klappen en een brullend kind zijn duidelijk hoorbaar. Maar misschien had deze, naar ik aanneem moeder, eerst zichzelf eens flink voor der domme kop kunnen rammen met een stuk hout!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/23/als-u-als-vader-of-moeder-een-hartverzakking-wilt/

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Remco

  Oh My God! Werkelijk… ik vind die gratis condoom reclame bij deze video wel heel toepasselijk! Dit moet je echt zien!

 2. Delangebert

  een corrigerend tikje :P

 3. Rob

  Steriliseren zulke mensen!
  Hebben geen recht op kinderen.

 4. Thor

  Tja. Even een vreemde vraag, maaruh… Hoe zit het met de filmer? Waarom filmde die toevallig dit raam? Gebeurt dit vaker en dacht die :’ kijken of dat jochie nog een keer naar buiten klimt?’ en waarom bel je dan niet direct de alarmdienst???

  Verder is dat manneke om de dooie dood niet bang en zal die later wel op YouTube staan met van die extreme filmpjes waarin hij op de boom van een hijskraan rondbanjert. Hij zou een goed onderzoeksobject zijn voor hoogtevrees verschijnselen. En de moeder voor totale nalatigheid.

  En ook… Hoe kan dat ventje zo makkelijk in de vensterbank klimmen? Staat er een trapleertje voor? Klimt hij op de bank voor het raam? Waar is de beveiliging in het raam? Dit had wederom in NL nooit gelukt vanwege onze ( soms betuttelende maar in dit geval begrijpelijke) regelzucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *