«

»

jan 24 2014

Bericht afdrukken

Nieuw op Veelkantie – Prijs Vergelijkers!

De beste PrijsMet de nieuwe optie op Veelkantie, het vergelijke van prijzen van diverse producten, denkt meneer Veelkantie weer een flink stuk toegevoegde waarde te kunnen bieden aan onze bezoekers. Want inderdaad, u kunt nu de prijzen van een flink aantal producten vergelijken zonder Veelkantie te hoeven verlaten. De prijzen van de producten krijgt u, na het ingeven van uw criteria, per direct en keurig onder elkaar gerangschikt in beeld te zien!

U kunt zelfs het product per direct bestellen bij de leverancier die u om uw moverende redenen het meeste aanspreekt. U hoeft nu niet meer allerhande sites af te stropen en struinen om een totaal overzicht te krijgen!

Op dit moment heeft Veelkantie prijs vergelijkers voor onderstaande producten

 

 

U kunt op de bovenstaande links klikken om direct naar de Vergelijkers te gaan

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/24/nieuw-op-veelkantie-prijs-vergelijkers/

1 reactie

  1. Remco

    Kijk, dat heet nou toegevoegde waarde creëren voor je bezoekers! Super makkelijk en snel. Ziet er gelikt uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *