«

»

Okt 28 2012

Bericht afdrukken

Foto’s van het Familiediner

Hieronder wat foto's van het familiediner van zaterdag 27 oktober 2012. En zoals u kunt zien hadden we ons weer ontzettend uitgesloofd. Helaas schoot daardoor ook het maken van foto's er nogal bij in. En de foto's die ik schoot zijn van erbarmelijke kwaliteit. Onderbelicht, overbelicht, onscherp, enzovoort. Eigenlijk was er niets van te brouwen. Ik heb toch maar stukjes geknipt uit diverse foto's die nog wel een beetje aan te zien zijn en bij elkaar gevist om u toch nog een beetje een indruk te geven van hetgeen er zoal te vroten viel. Helaas komen de gerechten hierdoor bepaald niet tot hun recht. Maar gelukkig hebben wij de live beelden in 3D nog in ons hoofd. Met de daarbij behorende geluiden en geuren.

U zult het met het onderstaande moeten doen.

Al met al was het een super gezellige dag. En gelukkig waren alle gerechten gelukt zoals wij het in ons hoofd hadden. De Pulled Hamschijven waren werkelijk heerlijk van smaak, ze hadden van mij nog iets gaarder gemogen, maar het vlees had een heerlijk krokant en geweldig kruidig laagje, en was samen met de Keftedakia beslist de populairste gerechten. Ook de Aardappel Tonijn Salade viel erg in de smaak bij de gasten. Het nagerecht was werkelijk de (of is het, het) pièce de résistance. We hebben uiteindelijk een wat uitgeklede versie gepresenteerd en de karamel sprenkels en saus achterwege gelaten omdat de gasten al bommetje vol zaten. Helaas komt het nagerecht op de foto wat bleekjes over, maar IRL zag het er gelukkig een stuk beter uit. Al met al was het eten prima geslaagd. En zeker nog een keertje voor herhaling vatbaar.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/10/28/fotos-van-het-familiediner/

10 reacties

Naar het reactie formulier

 1. superwinch

  ziet er goed uit wanneer komt het veelkantie vrienden diner?
  Gr, Bob

  1. Meneer Veelkantie

   Superwinch…

   Wie weet komt die er nog wel een keertje. Maar moet wel een Amerikaans feestje worden…

 2. MdJ

  En dat is waarom?

  1. Meneer Veelkantie

   MdJ,

   Dat is waarom wat?

 3. Amerikaanse feestjes betekend ..zelf je eten en drinken meenemen 🙂

 4. Mevrouw Veelkantie

  Hahaha, ja niet iedereen weet dat! 🙂

 5. Mir

  Het ziet er weer prima uit, gezellig om te maken en met vrienden/ familie te eten 🙂

 6. MdJ

  Waarom een Amerikaans feestje. Vanwege het vlees? 🙂

 7. Sn.Wilsophie

  Leuk, ik maak spekkoek en platte ballen met hete saus.

  1. Meneer Veelkantie

   Sn.Wilsophie,

   Nou… het recept en de bereidingswijze voor spekkoek mag je graag in het forum plaatsen. Leuk klusje voor mevrouw Veelkantie 😉

Laat een reactie achter