«

»

Okt 03 2011

Bericht afdrukken

Overdosis Gerookte Spareribs (02 oktober 2011)

De hele zomer zagen wij ons geconfronteerd met regen, regen, regen en nog eens regen. En dan ook nog eens zonder een aangename temperatuur, want anders was het misschien nog wel een beetje te doen geweest. Want we zijn niet van witte chocolade, dus smelten doen we niet.

Ik heb mijn hobby, buiten koken in het algemeen en barbecueën en het roken van vlees en andere zaken in het bijzonder, nauwelijks kunnen beoefenen deze zomer.

En nu was het inmiddels 02 oktober 2011 en dan zien wij ons geconfronteerd met temperaturen die we van de zomer zo graag hadden willen hebben. En géén regen! Nou, die kans laat meneer Veelkantie zich niet ontglippen. Dus stak ik de Offset Smoker in de hens en rookte ik zondagmiddag een overdosis spareribs waarvan we wisten dat we die niet op konden.

Zelfs nadat we een hele rib weggaven aan de buurvrouw, die de spareribs trouwens heerlijk vond, hebben we nog een flink portie over. Maar dat geeft helemaal niets want daar ga ik vanavond nog wat van brouwen. Want we hebben nog wat kliekjes over van niet alleen de spareribs, maar ook nog wat nasi en bami en ook nog een hele bak Chow Mein (gebakken noodles/ bami). Ik ga vanavond de spareribs maar eens ‘ontribben’ en lekker met wat sojasaus opbakken in de wok.

Dat gaat dus smullen worden. Later vanavond of eventueel morgenochtend kunt u er alles over lezen op Veelkantie. Hou dit blog dus maar in de smiezen 😉

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2011/10/03/overdosis-gerookte-spareribs-02-oktober-2011/

Laat een reactie achter