«

»

jan 02 2014

Bericht afdrukken

Kerstkalkoen neemt wraak op willekeurige UPS man

Ik snap de kalkoen wel een beetje. Hij is aan het nippertje ontsnapt aan het kerstdiner. In de zin van 'als zijnde het kerstdiner' om even duidelijker te zijn. Tja, even teruggaan in het hol van de leeuw waaruit je net bent ontsnapt is natuurlijk niet verstandig. Maar als beetje kalkoen gaat het dan toch aan je vreten wat die rotmensen je aan wilde doen. Er blijft dan niets anders over dan je op de eerste de beste die je toevallig tegenkomt te wreken. En dat was de UPS bezorger...

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/02/kerstkalkoen-neemt-wraak-op-willekeurige-ups-man/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *