«

»

jan 21 2014

Bericht afdrukken

Kaneel Uitdaging plus Peperspray – Volkomen debiel!

Warning!

Let op! Deze video is niet bedoeld als aanmoediging maar als waarschuwing! Laat je niet gek maken!
Het is al lastig genoeg om tegenwoordig fatsoenlijk oud te worden zonder dit soort stupide onzin!

Als er een groot nadeel aan de huidige technieken kleeft dan is het wel dat jonge mensen steeds idiotere dingen doen om elkaar te overtreffen qua het jezelf beschadigen. Want kennelijk is het enorm stoer om jezelf op een zo achterlijk mogelijke manier schade toe te brengen. Een van die zogenaamde uitdagingen is om een flinke eetlepel kaneel proberen weg te werken. Alleen kaneel leent zich daar bepaald niet voor. Resultaat is dat het nagenoeg niemand lukt en enorm hoest en proestbuien het gevolg zijn. Op z'n minst! Onderstaande brainless idiot vind dat hij nog verder moet gaan dan zijn al even domme vriendjes. Dus de eetlepel wordt een potje kaneel en als toegift een flinke dosis peperspray in de ogen na. Tja, dat is solliciteren naar een eren Darwin Award! De jonge heeft het overleeft. Maar zoals u kunt zien was dit maar net aan! Had niet iemand ingegrepen dan had het makkelijk fataal kunnen aflopen!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/21/kaneel-uitdaging-plus-peperspray-volkomen-debiel/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *