«

»

aug 09 2012

Bericht afdrukken

Voor Mr. Ye Tongxin is het altijd komkommertijd

Kent u dat, u wilt groente of fruit snijden maar even geen mes bij de hand? Meneer Ye Tongxin uit Nanjing in Oost China kent dit probleem ook. Alleen heeft hij er iets op gevonden. Alles dat je er voor nodig hebt zijn speelkaarten.

Nou klinkt het waarschijnlijk een stuk eenvoudiger dan het in werkelijkheid is, want meneer Tongxin heeft wel al 10 jaar lang, twee uur per dag na het eten, training achter de rug.

Maar dat legt hem dan ook geen duizendjarige windeieren! Zijn beste prestatie tot nu toe is het snijden van 12 komkommers in 47.2 seconden. Zijn doel is om tegen het einde van het jaar 18 komkommers in 60 seconden door te gooien en zo een Guinness World Record neer te zetten.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2012/08/09/voor-meneer-ye-tongxin-is-het-altijd-komkommertijd/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *