«

»

jan 04 2014

Bericht afdrukken

God communiceert via een snackkoekje met vrouw!

Halleluja mensen! Deze vrouw heeft echt al het geluk van de wereld! Wat een gezegend mens! Want hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze een persoonlijk teken van god hebben ontvangen? En zoals u weet heeft god geen mobieltje, geen e-mail, geen Facebook of Twitter, enzovoort. Dus moet god wel op hele bijzondere manieren met gezegende mensen communiceren. En de ene keer is het een meloen, de andere keer geroosterd brood en deze keer, ja deze is nieuw mensen, via een Goldfish Cracker! Oké het zijn hele subtiele tekenen, en je moet het willen zien, maar dan toch!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/04/god-communiceert-via-een-snackkoekje-met-vrouw/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *