«

»

jan 06 2014

Bericht afdrukken

Blanke racist blijkt deels neger te zijn

Racisme is een verachtelijk iets. Helemaal als je begrijpt dat er, in de menselijke evolutionaire geschiedenis, maar enkele genetische lijnen zijn, om het sterk gesimplificeerd uit te drukken. En geen daarvan kun je exclusief zwart of blank noemen. Het is dus onvermijdelijk dat zwarten blank, en blanken zwart, DNA in zich dragen. Bovendien heb je als mens, voor je geboorte, geen enkele zeggenschap gehad uit wie en waar je geboren zou worden. Het is dus nogal belachelijk om je voor te staan op je ras of huidskleur. Daar kwam de 62-jarige Craig Cobb, geharde racist die een stadje in Noord Dakota wil veranderen in een blanke en neo-nazi enclave en er prat op gaat 100% blank te zijn, op een onprettige manier achter na een DNA test voor een televisie show, The Trisha Goddard Show, in Amerika. Whoehahaha!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/06/blanke-racist-blijkt-deels-neger-te-zijn/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *