«

»

jan 06 2014

Bericht afdrukken

Bully gets huge payback!

Stiekem kan meneer Veelkantie wel van dit soort zaken genieten. Een Aziatisch grietje valt al minutenlang verbaal een blanke vrouw lastig en probeert haar flink te intimideren. Een deel daarvan ziet u in de onderstaande video:

Maar dan komen omstanders in verzet. En dan wordt het een hele interraciale toestand. Want een zwarte vrouw neemt het op voor de blanke vrouw en keert zich tegen het aziatische grietje. En ze geeft het aziatische grietje er behoorlijk flink van langs. Misschien wel een beetje teveel naar mijn smaak. Even later wordt de pestkop door de zwarte én een andere aziatische vrouw de trein uit gezet.

Wat is mooi vind aan bovenstaande video is dat mensen van alle rassen, in het naar verluidt zeer racistische Amerika, de grens trekken en daarbij niet kijken naar de huidskleur. Dat is zeker in een stad als Los Angeles pure winst te noemen. Wat nog mooier is, is dat een veel gekend fenomeen wat we zeker in het tamme doodgeslagen Nederland waar ieder greintje verzet tegen rotzakken er door de politiek correcte bende eruit gecultiveerd en gesocialiseerd is zien, namelijk het passief toekijken en het zich er maar beter niet mee bemoeien, kennelijk niet in ieder werelddeel opgaat. En dat is iets waaraan we een voorbeeld mogen nemen!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/06/bully-gets-huge-payback/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *