«

»

jan 09 2014

Bericht afdrukken

Regel nummer 1 – Geen geklooi in de keuken!

Het zal u niet ontgaan zijn, Veelkantie is ooit begonnen als kookblog. Langzaam maar zeker hebben wij hetgeen wij hier vertonen opgerekt tot wat het nu is. Een Foods, Fun & Fools blog. Beetje van dit en een beetje van dat. Maar dat wil niet zeggen dat ons hartje warm blijft lopen voor alles wat met koken te maken heeft. En dan komen we vanzelf bij regel nummer 1 die bij ons in de keuken opgaat. Geen geklooi in de keuken! Want dat kan zelfs levensgevaarlijk zijn!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://veelkantie.nl/blog/2014/01/09/regel-nummer-1-geen-geklooi-in-de-keuken/

1 reactie

  1. Petra

    Wat een idioten heb je toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *